onsdag 29 juni 2011

Att skapa coleslaw är en sport.

När man är ensam hemma en supersolig dag så finns det inte jättemånga alternativ på vad man ska hitta på. Man kan:

1. Sola på balli (redan gjort så nu känns d för varmt o jobbigt)

2. Städa (behövs, men för varmt och jobbigt)

3. Träna (behövs, men för varmt, jobbigt och har dessutom träningsvärk i häcken)

4. Laga mat lr dyl (kul och gott, motverkar dock punkten ovan)

Så nu har jag precis kommit hem från affären med ingredienser till att göra coleslaw ala Ingrid. Av någon outgrundlig anledning så är jag svinsugen på detta heeela tiden, har stått och dregglat över färdig coleslaw på coop flera ggr men aldrig helt fattat vad fan man ska äta det till? Men idag så gav min nya bästis coopmedmera-stationen i butiken mig en bra idé på hur coleslaw kan ätas, nämligen till hamburgare med avokado och dyl. Nackdelen med coleslaw är att det helst ska tillredas dagen innan, vilket aldrig är bra för impulsiva människor som mig så därför trotsar jag detta och ska nu riva en jävla massa vitkål och hoppas på att resultatet blir bra ändå. (Alltså Coop MedMera-kort och köpa vitkål, vuxenpoängen rullar in, det går bra nu).

Inga kommentarer: